Вашите прашања можете да ги доставите до Проектниот тим на ООП МК:


Маја Ќурчиева
Проектен директор, Министерство за економија
тел. 02/3093-403
е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите..


Глигор Михаиловски
Проектен раководител, Македонска развојна фондација за претпријатија
тел. 02/3088-995
е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите..


Александра Стоилковска
Проектен координатор, Сојуз на стопански комори на Македонија
е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


Биљана Гинова
Проектен координатор, Здружение Конект
тел.02/3224-198
е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.