Министерството за економија, Македонската развојна фондација за претпријатија и Сојузот на стопанските комори на Македонија во соработка со општина Битола, денеска го презентираа проектот „Општествена одговорност на претпријатијата во Република Македонија“.

Извор: МИА (26.09.2011) | ИдиВиди (26.09.2011)