Министерството за економија, Македонската развојна за претпријатија, Сојузот на стопански комори и Здружението Конект се собраа денес на Штипска локација да расправаат за општествена одговорност на претпријатијата во Македонија...

Извор: Канал 77 (18 Октомври 2011)