Тетово е еден од 10-те градови во Македонија во кој се реализира проектот за општествена одговорност на претпријатијата кој денеска беше презентира, а претставува интегрален дел од серијата активности во рамките на подршката за реализација на националната агенда.

Извор: ТВ Кисс (10.10.2011)