IMG 8592На 18 октомври 2011 година пред бизнис секторот во Штип беше презентиран концептот на општествената одговорност на претпријатијата. Присутните ги поздрави Драгица Здравева од Центарот за развој на источниот плански регион, а Иван Варадиновски од општина Штип се осврна на соработката на општината со бизнис секторот.

На 18 октомври (вторник) 2011 година, со почеток во 11 часот, во хотелот Изгрев во Штип ќе се одржи презентација на општествената одговорност на претпријатијата.

IMG 8570Денес (10 октомври 2011 година) караванот за презентација на општествената одговорност на претпријатијата беше во Тетово.

На 10 октомври (понеделник) 2011 година, во хотелот Лираку во Тетово ќе се одржи презентација на општествената одговорност на претпријатијата.

IMG 8244Денес (29 септември 2011 година) во Прилеп се одржа презентација за општествената одговорност на претпријатијата.