IMG 8196На 26 септември 2011 година во Битола се одржа презентација за општествената одговорност на претпријатијата. Присутните ги поздрави Владимир Талески, градоначалник на Битола. „Чест ми е што денес можам да бидам тука, со вас“, рече тој во обраќањето до присутните претставници на бизнисот.

На 29 септември (четврток) 2011 година, во хотелот Кристал Палас во Прилеп ќе се одржи презентација на општествената одговорност на претпријатијата.

На 26 септември (понеделник) 2011 година, во хотелот Милениум Палас во Битола ќе се одржи презентација на општествената одговорност на претпријатијата.

IMG 7751На 15 септември 2011 година во Охрид се одржа презентација за општествената одговорност на претпријатијата. Присутните ги поздрави Душко Јаковчески, претседателот на Советот на општина Охрид кој изрази задоволство од интересот на претприемачите за концептот на општествена одговорност.

На 15 септември (четврток) 2011 година, во хотелот Милениум во Охрид ќе се одржи презентација на општествената одговорност на претпријатијата.