IMG 5676На 11 ноември 2011 година пред бизнис секторот во Кавадарци беше презентиран концептот на општествената одговорност на претпријатијата.   

На 11 ноември (петок) 2011 година, со почеток во 11 часот, во хотелот Уни Палас во Кавадарци ќе се одржи презентација на општествената одговорност на претпријатијата.

IMG 8806Координативното тело за општествена одговорност на претпријатијата (ООП) денес, 26 октомври 2011 година, на 11 претпријатија им ја додели Националната награда за ООП за 2010 година. Уште 26 претпријатија добија плакети за постигнувањата во ООП.

IMG 8769На 21 октомври 2011 година, во хотелот Илинден во Струмица се одржи презентација на општествената одговорност на претпријатијата.

На 21 октомври (петок) 2011 година, со почеток во 11 часот, во хотелот Илинден во Струмица ќе се одржи презентација на општествената одговорност на претпријатијата.